Gunstiger Energie label
Energie besparend
Comfortabel binnenklimaat

Bel ons

085-0805648

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een slimme investering voor elke woningeigenaar.

Het biedt tal van voordelen, waaronder een vermindering van de energierekening, een comfortabelere leefomgeving en een vermindering van de CO2-uitstoot. Vloerisolatie zorgt ervoor dat warmte niet verloren gaat door de vloer van je huis, waardoor je minder hoeft te stoken en dus geld bespaart op je energierekening. Daarnaast zorgt vloerisolatie voor een aangenamer binnenklimaat, doordat het tocht en vocht vermindert. Dit kan resulteren in minder gezondheidsproblemen, zoals astma en allergieën. Tot slot is vloerisolatie een duurzame keuze, omdat het de CO2-uitstoot van je huis vermindert en zo bijdraagt aan een beter milieu.

0 +

suspendisse

0 +

Pharetra

0 +

Consectetur

0 +

aliquam

Vloerisolatie: Hoe wordt het aangebracht?

Onze professionals brengen de isolatie vanuit de kruipruimte aan, wat zorgt voor minimale overlast. De werkzaamheden zijn vaak binnen 1 a 2 dagen afgerond, zonder zaag- of sloopwerk als er een kruipluik aanwezig is. Indien uw kruipruimte onvoldoende geventileerd wordt, zullen wij kruipruimte ventilatie aanbrengen.

Drie stappen voor het isoleren van uw vloer:
1. Voorbereiding: onze monteurs maken uw kruipruimte klaar voor het werk.
2. Ventilatie: indien nodig, wordt er ventilatie aangebracht in uw kruipruimte.
3. Isolatie: de isolatie wordt tegen de onderkant van uw vloer gemonteerd.

Subsidie Vloerisolatie

Isolateurs.nl kan u helpen bij het vinden van de juiste isolatieoplossing voor uw woning. Momenteel is er een landelijke subsidie voor vloerisolatie van € 5,50 per m2. Wanneer u nog 1 andere isolatiemaatregel heeft genomen lopen de subsidies op tot €11 per m2. Het gebruik van de subsidie voor vloerisolatie verkort de terugverdientijd aanzienlijk. Naast deze subsidie stimuleert de overheid woningisolatie door middel van het lage BTW-tarief op arbeidskosten. U betaalt nu 9% in plaats van 21%. Dit maakt het isoleren van uw woning extra voordelig.

Adviesgesprek en inspectie