Gunstiger Energie label
Energie besparend
Comfortabel binnenklimaat

Bel ons

085-0805648

Bodemisolatie

Bij Isolateurs.nl geloven we in een persoonlijke aanpak.

Bodemisolatie valt onder een effectieve manier om uw woning te isoleren. Hierdoor word de luchtlaag onder de vloer namelijk verkleind, waardoor het minder warmte kost om deze lucht op te warmen. Bodemisolatie helpt vooral tegen optrekkende kou en vocht vanuit de bodem van de kruipruimten doordat het condens vlak word verplaats naar de koude kant van de isolatie.

Onze vakmannen kunnen u helpen bij de professionele installatie van bodemisolatie in uw kruipruimte.

0 +

suspendisse

0 +

Pharetra

0 +

Consectetur

0 +

aliquam

Ventilatie

Het is belangrijk om voldoende ventilatie in de kruipruimte te hebben als u deze gaat isoleren. Goede ventilatie zorgt ervoor dat vochtige lucht kan ontsnappen en dat er frisse lucht kan circuleren. Dit kan voorkomen dat vocht zich ophoopt en kan ook helpen om de luchtkwaliteit in uw woning te verbeteren. Het is belangrijk om te overleggen met een professional om te bepalen hoeveel ventilatie er nodig is in uw specifieke situatie.

Subsidie Bodemisolatie

De landelijke Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) biedt subsidie voor bodemisolatie. Voor bodemisolatie is er een subsidie van €3 euro per vierkante meter beschikbaar. Als u minstens 2 isolatiemaatregelen neemt, wordt dit bedrag verdubbeld tot €6 euro isolatiesubsidie per vierkante meter. Bovendien stimuleert de overheid woningisolatie door een verlaagd BTW-tarief van 9% op arbeidskosten.

Adviesgesprek en inspectie