Gunstiger Energie label
Energie besparend
Comfortabel binnenklimaat

Bel ons

085-0805648

ISDE-subsidie

Bij isolateurs.nl willen we onze klanten graag ontzorgen en een totaalpakket aanbieden.

Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nu samenwerken met simpelsubsidie.nl om onze klanten te helpen bij het aanvragen en volgen van subsidies. We bieden deze service aan voor slechts een onkostenvergoeding van €50,-, omdat we er niet op uit zijn om winst te maken op deze service, maar om onze klanten te helpen. Het is no cure no pay, dus je betaalt alleen als je de subsidie ook daadwerkelijk ontvangt. We hopen dat deze service je helpt om nog meer te besparen op je energierekening en we zijn er trots op dat we onze klanten deze extra service kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Met de ISDE regeling krijgt u tot 30% van uw investering terug vanuit de overheid. Maar ook gemeenten en provincies hebben diverse regelingen om particulieren tegemoet te komen bij het verduurzamen van hun woning. Uiteraard kan aanspraak gemaakt worden op slechts één subsidie, en zijn de subsidies niet te combineren. Controleer daarom bij uw eigen gemeente of provincie wat zij bieden om de beste regeling te kiezen.

Daarnaast bieden verschillende gemeenten leningen aan met lage rente, zodat particulieren voordelig geld kunnen lenen om energiebesparende maatregelen door te voeren in de woning. En bij isolatie geldt er nog steeds een verlaagd btw-tarief op de arbeidskosten. In plaats van 21% wordt er gerekend met 9%. Let wel op dat dit enkel geldt bij bestaande woningen.

0 +

suspendisse

0 +

Pharetra

0 +

Consectetur

0 +

aliquam

Subsidie Vloerisolatie

Isolateurs.nl kan u helpen bij het vinden van de juiste isolatieoplossing voor uw woning. Momenteel is er een landelijke subsidie voor vloerisolatie van € 5,50 per m2. Wanneer u nog 1 andere isolatiemaatregel heeft genomen lopen de subsidies op tot €11 per m2. Het gebruik van de subsidie voor vloerisolatie verkort de terugverdientijd aanzienlijk. Naast deze subsidie stimuleert de overheid woningisolatie door middel van het lage BTW-tarief op arbeidskosten. U betaalt nu 9% in plaats van 21%. Dit maakt het isoleren van uw woning extra voordelig.

Subsidie Spouwmuurisolatie

Momenteel geeft de overheid een aanzienlijke subsidie voor spouwmuurisolatie van €4 per m2. In combinatie met ten minste één andere energiebesparende maatregel, zoals kruipruimte- of vloerisolatie, bedraagt de subsidie € 8,00 per m2. Verschillende gemeenten bieden ook subsidies aan voor spouwmuurisolatie. Hoewel het nog niet verplicht is, is het zeker de moeite waard om te overwegen. Dit kan u vaak veel besparen op de kosten van spouwisolatie. Bovendien stimuleert de overheid woningisolatie door een verlaagd BTW-tarief van 9% op arbeidskosten.

Subsidie Bodemisolatie

De landelijke Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) biedt subsidie voor bodemisolatie. Voor bodemisolatie is er een subsidie van €3 euro per vierkante meter beschikbaar. Als u minstens 2 isolatiemaatregelen neemt, wordt dit bedrag verdubbeld tot €6 euro isolatiesubsidie per vierkante meter. Bovendien stimuleert de overheid woningisolatie door een verlaagd BTW-tarief van 9% op arbeidskosten.

Adviesgesprek en inspectie